Varning

Flytt-firmor är en del av Happy to Serve. Glad att tjäna hanterar jämförbara webbplatser runt om i världen. Denna ansvarsfriskrivning gäller innehållet och användningen av webbplatsen www.flytt-firmor.se. Genom att använda denna webbplats accepterar besökare och användare denna ansvarsfriskrivning.
Gå till hemsidan för att begära offerter från flyttföretag.

Höger

Glatt att tjäna, eller ägaren, behåller alla rättigheter, inklusive upphovsrätt och varumärke och / eller andra immateriella rättigheter i samband med vad som nämns på Verhuisfirmas webbplats. Detta inkluderar text, illustrationer, grafiskt material, (handel) namn, logotyper och varumärken. Ingen av dessa rättigheter överförs till besökare och användare av webbplatsen. Webbplatsen och allt som ingår i den får endast användas för icke-kommersiella ändamål. Besökare och användare av webbplatsen får inte använda, reproducera, överföra eller på annat sätt göra tillgängliga för andra, utan det uttryckliga skriftliga tillståndet från Happy to Serve.

Förändringar

Gärna Serve förbehåller sig rätten att ändra information, inklusive villkoren i denna ansvarsfriskrivning, på denna sida när som helst utan föregående meddelande. Vi rekommenderar att du regelbundet konsulterar informationen om de rörliga företagen i Belgien för eventuella ändringar.

Skuld

Glatt att tjäna gör allt för att se till att informationen på denna webbplats är korrekt. Men vi kan inte garantera det. Glad att tjäna är inte ansvarig för några skador eller påståenden baserat på felaktig information som publiceras på denna webbplats, i den utsträckning som lag tillåts. Beslut av besökare och användare av denna webbplats baserad på informationen i detta är på egen risk och bekostnad. Glad att tjäna är inte en fest i ett avtal mellan dig och en partner från Happy to Serve. Glatt att tjäna garanterar inte kvaliteten hos sina partners och är inte ansvarig för skador som orsakats av sina partners. Om du hittar ett fel, var snäll och kontakta oss. Skicka ett mail till [email protected]